top of page
Sök
 • spobric

Coolaste frisyrerna för de coolaste barnen!

Uppdaterat: 28 maj

BarnFrisyrerna

Välkomna till Salong Honey, där vi skapar magi med sax och kam! I hjärtat av Göteborg, omgiven av kreativa frisyr och glada skratt, presenterar vi de mest eftertraktade barnfrisyrerna. Här är våra favoriter:


Vi värnar om hårkvalitet och använder endast de bästa och mest skoningsamma produkterna. Frisörbesöket ska vara en upplevelse och olika barn -olika behov. Vi anpassar verktyg efter barnets ålder, och säkerhet i första hand. Barnklippning går fort, från 10-20 minuter. Vi lyssnar på önskemål och väljer verktyg baserat på hur stilla barnet sitter och föräldrarnas önskemål. 1. Pastellfärgad och vågig frisyr

Pastellfärgad och vågig frisyr

Håret är stylat med mjuka, lösa lockar och har färgats i olika fina nyanser, barnvänliga som tvättas ur vid första tvätt. Vi har regnbågens alla färger på salongen, och önskas figurer till exempel stjärnor eller hjärtan så har vi mallar för det!


Denna frisyr är populär för sitt lekfulla och kreativa utseende, och pastellfärgerna ger en fantasifull känsla. Håret ser välvårdat ut och färgerna är väl blandade för att skapa en harmonisk och livfull look.


Lockarna ger dessutom volym och rörelse till frisyren, vilket gör den både dynamisk och elegant. Denna frisyr är inte bara rolig och färgglad, men också mycket mångsidig och lätt att underhålla!


Med mjuka lockar och ett härligt färgspel, blir ditt barn garanterat dagens höjdpunkt oavsett om det är en skoldag, ett kalas eller en familjeutflykt. Våra tip: Använd färgbevarande produkter, värmeskydd, och fuktgivande hårmasker för att hålla barnets hår färgglatt, mjukt och frizz-fritt. Vi använder tvättbara barnvänliga färger.


2. bob med färgade toppar

bob med färgade toppar

Om den första frisyren med sina färgglada pastellslingor känns lite för vågad, kanske ni föredrar den andra frisyren som kombinerar naturliga mörka toner med en pop av livfullt rosa på topparna?

Här är en frisyr som garanterat kommer att få ditt barn att sticka ut. Denna frisyr kombinerar naturliga mörka toner med livfulla rosa (eller annan färg) toppar, vilket skapar en härlig kontrast och modern look. Det är en perfekt frisyr för barn som vill ha en rolig och trendig stil som är både lekfull och enkel att sköta. Våra tips: Använd en fuktgivande hårmask en gång i veckan för att hålla håret mjukt och hälsosamt.


3. klassisk Page med lugg

klassisk Page med lugg

Här har vi en stilren och enkel frisyr som passar perfekt för vardagen och skolmiljön. Denna klassiska Page med lugg är både tidlös och lättskött, och ger ditt barn ett fräscht och stilrent utseende. Den här frisyren är idealisk för barn som behöver en praktisk men ändå stilfull look som fungerar för alla tillfällen.

Stylingtips för denna frisyr:

 1. Enkel vård: Använd ett milt schampo och balsam för att hålla håret rent och mjukt utan att tynga ner det.

 2. Luggen: Håll luggen i toppform genom att klippa den regelbundet, så att den inte hamnar i ögonen.

 3. Styling: För en extra fin finish, kan du använda en lätt hårspray eller stylingkräm för att hålla håret på plats hela dagen.

 4. Fukt och glans: En gång i veckan, använd en fuktgivande hårmask eller glansspray för att hålla håret glänsande och friskt.


4. fade med texturerad topp

fade med texturerad topp

Här ser vi en fräsch och sportig frisyr som passar perfekt för den aktiva och stilmedvetna barnet. Denna korta, klippta frisyr med texturerad topp och rena sidor ger ett stilrent och modernt utseende som är både lättskött och trendig. Perfekt för barn som gillar att vara aktiva och vill ha en frisyr som håller sig snygg hela dagen.

Mina specialtips för denna frisyr:

 1. Enkel vård: Använd ett milt schampo med bra ph värde, för att hålla håret rent och friskt utan att tynga ner det.

 2. Styling: För att ge extra struktur och volym, använd en lätt stylingprodukt som en matt lera eller vax. Arbeta produkten genom toppen för att skapa en naturlig och rufsig look.

 3. Frisörbesök: Håll frisyren i toppform genom att boka regelbundna klipptider, ungefär var 4-6 vecka, för att hålla sidorna snygga och korta. Vi tvättar inte håret på barn på salongen, tänk på det!

 4. Skydd: Om ditt barn spenderar mycket tid utomhus, använd en UV-skyddande spray för att skydda håret från solskador.


5. färgglad mohawk med rakade sidor

färgglad mohawk med rakade sidor

Vill ditt barn ha en frisyr som verkligen sticker ut och visar deras lekfulla och kreativa sida? Då är denna fantastiskt färgglada och unika frisyr det perfekta valet! Med en kombination av starka färger och coola mönster, blir denna frisyr en riktig blickfångare som garanterat ger glada miner och massor av komplimanger.


Våra specialtips för denna frisyr:


 1. Färgvård: Använd ett färgbevarande schampo och balsam för att de livliga färgerna ska hålla sig klara och fräscha så länge som möjligt.

 2. Underhåll: Besök salongen regelbundet för att fräscha upp färgerna och hålla mönstren skarpa och tydliga.

 3. Styling: För att framhäva färgerna och stilen, använd en lätt gelé eller vax som hjälper håret att behålla formen och definitionen.

 4. Skydd: Skydda håret från solen med en UV-skyddande spray för att förhindra att färgerna bleknar.


Besök oss på Salong Honey!

Sammanfattningsvis erbjuder vår salong ett brett utbud av barnfrisyrer, från praktiska kortklippningar och klassiska bobs till moderna mullets och färgglada mohawks. Varje frisyr är utformad för att kombinera stil och funktionalitet, vilket gör det enkelt för barn att uttrycka sin personlighet och förenkla deras vardag. Vår salong är fokuserad på att skapa lekfulla och trendiga utseenden som passar varje barns unika stil. Kom och låt oss skapa magi med ditt barns hår. Vi finns på Stigbergsliden 14 och har öppet måndag till fredag kl. 10–19 samt lördagar kl. 10–16. Välkomna till Göteborgs bästa barnfrisör!

1 visning0 kommentarer

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page