top of page
Sök
  • spobric

You want short hair look here!: Trendig, professionell och attraktiv stilar som passar till alla tillfällen.

Att hitta rätt frisyr kan göra en enorm skillnad för ditt utseende och självkänsla. Här är en guide till några av de mest populära herrfrisyrerna. Dessutom förklarar vi hur hur de skapas utifrån utifrån trendighet, attraktion, professionalism samt hur de uppnås, underhålls och vårdas. Med kändisinspiration och bildreferenser blir det enklare att hitta den perfekta looken.


High fade


(image source)

Detta är en kort frisyr med korta sidor och en längre, rufsig topp som skapar en modern och mångsidig look. Denna frisyr skapas med sax för en lager-på-lager-effekt och stylas med matt vax för textur. Den är mycket populär, särskilt bland yngre män, eftersom den ger ett ungdomligt, avslappnat utseende. Snyggt och rent, vilket gör den lämplig för olika arbetsmiljöer. Underhållet är minimalt; lite produkt håller den fräsch.


Short high fade


(image source)

Denna tidlösa klassiker uppnås med klippmaskin för en enhetlig längd, vilket ger en lättskött, elegant look. Zayn Malik har nyligen gett denna frisyr en stilfull kant. Buzz cut är konsekvent populär för sin enkelhet och betonar ansiktsdrag och benstruktur. Den är extremt ren och perfekt för dg med striktare arbetsmiljöer. Underhållet är mycket lågt; regelbundna trimningar behövs för att bibehålla längden.


Bro Flow/ beachfade


(image source)

För en avslappnad men ändå stilfull look är Bro Flow idealisk. Håret är lager på lager för naturlig rörelse och volym, ofta stylat med lite våg. Chris Hemsworth visar ofta upp denna coola look. Bro Flow blir alltmer populär för sin avslappnade känsla och ger ett rått och maskulint utseende. Den kan stylas snyggt för formella miljöer. Underhållet är måttligt; regelbunden konditionering och trimningar är nödvändiga.Sidbena


(image source)

Ett tidlöst val! en sidbena skapas genom att skapa en definierad sidodel och kamma håret åt ena sidan. George Clooneys sofistikerade version av denna stil är ett bevis på dess bestående attraktionskraft. Sidbenan är alltid klassisk och aldrig ur mode, och ger ett moget och polerat utseende. Den är perfekt för formella affärsmiljöer. Underhållet är måttligt; kräver styling med pomada eller gelé.


Undercut/patternEn edgy look där sidorna och baksidan är rakade korta, med längre hår på toppen med mångsidiga alternativ. David Beckhams ikoniska undercut fortsätter att påverka herrmode globalt. Undercut är mycket moderiktig och modern, och är mångsidig och djärv. Den är lämplig för mindre konservativa arbetsplatser. Underhållet är måttligt; regelbundna trimningar och styling behövs.


Curly Top FadeDenna stil är perfekt för män med naturliga lockar, men går även att genomföra med permantspolar. Den har en hög fade på sidorna och baksidan, med voluminösa lockar på toppen. Donald Glovers stilfulla tolkning framhäver denna klippnings attraktionskraft. Curly Top Fade ökar i popularitet för sin naturliga look och betonar naturlig hårtextur. Den fungerar i både avslappnade och kreativa professionella miljöer. Underhållet är högt; kräver regelbunden styling med lockkräm som innehåller fuktigvande ämnen, alternativt använd separat fuktkräm.


Slick Back
Denna klassiska stil innebär att håret kammas bakåt med gelé eller pomada för en ren, elegant look. Leonardo DiCaprios eleganta slick back är perfekt för både röda mattan och professionella miljöer. Slick back är alltid elegant och sofistikerad, och ger ett polerat och rent utseende. Den är idealisk för formella och affärsmiljöer. Underhållet är måttligt; kräver regelbunden styling med gelé eller pomada.
Var och en av dessa frisyrer erbjuder något unikt, oavsett om du letar efter en stil som är trendig, attraktiv, professionell eller lätt att underhålla. Genom att välja rätt frisyr kan du förbättra ditt utseende och känna dig mer självsäker både i ditt personliga och professionella liv. Tveka inte att rådfråga oss för att hitta den bästa klippningen som passar din ansiktsform, hårtyp och livsstil. Vill du veta vad som skulle passa dig bäst? Kom och besök oss på Salong Honey! Vi finns på Stigbergsliden 14 och våra öppettider är 10-19 på vardagar och 10-15 på lördagar.

5 visningar0 kommentarer

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page