top of page

Välkommen till Salonghoney

EN VACKER UPPLEVELSE!

DIN TRENDMEDVETNA FRISÖRSALONG
Ledande frisör - Generösa öppettider och drop in i Göteborg!

För trendmedvetna konsumenter blir valet av frisör enkelt!Vi är ett välkänt varumärke som utför professionell klippning i stilrena salonger till förmånliga priser. Våra generösa öppettider gör att våra frisörer har möjlighet att genomföra både drop in och tidsbokning.
Våra kreativa och serviceinriktade frisörer gör allt för att du skall bli nöjd med din hårvård.
​Vi är din frisörsalong i Göteborg med stor tillgänglighet och professionella tjänster till gynnsamma priser.
Kontakta  oss  för att boka tid för klippning, eller bara titta in för att se om det finns en ledig tid.

 När du väljer oss får du alltid:
Vi tycker det är viktigt att du som kund känner dig trygg när du handlar hos Honey. Därför har vi gjort det lätt för dig att välja.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om färg, slingor eller moderna frisyrer. Du är alltid välkommen att boka en individuell konsultation, helt gratis.

Vi har alltid Drop in, 6 dagar i veckan. Ambitionen är att du inte skall få vänta mer än 15 minuter på din klippning! Vissa dagar har vi jättetryck på salongerna och då kan du skriva in dig på kölistan och utföra andra ärenden under tiden. När det sedan blir din tur så ringer vi upp dig. På detta sätt kan du använda väntetiden åt shopping!Frisörsalong med nytänkande inom färg

Information om hårvård för minderåriga


För ungdomar under 18år skall målsmans tillstånd medhavas för att utföra en behandling. Vi använder starka medel och råder att konsultera med läkare om man tidigare varit känslig eller har funderingar om allergier. Vi anser en online- eller telefonbokning i förälders namn som intyg för att utföra en behandling. 

Under behandlingen gör vi en konsultation där frisör och kund diskuterar ett realistiskt resultat utifrån dina önskemål. Detta innebär alltså att vi på plats ser vad vi kan uppnå för att göra dig som kund så nöjd som möjligt. Under konsultationen informerar vi om behandlingen och hur den kommer att utforma sig. Är du under en budget rekommenderar vi att du upplyser oss innan behandlingen om detta. Hårvård och speciellt färgbehandlingar är svåra att ge ett exakt pris för. Alla behandlingar är individuella och vi gör vårt bästa för att nå dina önskemål till ett rimligt pris. Är du osäker på pris och ny kund hos oss kan du på drop-in tid göra en konsultation med oss för att få ett ungefärligt pris för just din behandling.  


Reklamation

Vi gör vårt allra bästa för att du som kund ska känna dig nöjd och trygg hos oss. Är du inte nöjd med din behandling vill vi att du kontaktar oss inom 7 dagar efter att behandlingen utförts. Vi vill gärna se och gå igenom håret för att få en överblick varför du blivit missnöjd. Vi erbjuder därefter en reklamationsbehandling där vi åtgärdar felet, behandlingen kan bokas senare sålänge vi blivit kontaktade inom 7 dagar. Vi erbjuder antingen en ny behandling som reklamation eller 20% av tidigare bokad behandlings totala kostnad.

Hårfärgningsmedel och allergirisk
Läkemedelsverket och vi på salonghoney rekommenderar att personer under 16 år inte bör
färga håret. 
I länken nedan finner du information och rekommendationer kring 
hårfärgning. 
www.lakemedelsverket.se/harfarg


Frisörsalong med nytänkande inom färg, form och stil.
Vår frisörsalong har noggrant valt ut de bästa produkterna och verktygen för att hjälpa just dig på bästa sätt. Vi utför det mesta inom hårvård och använder oss av meriterande produkter som exempelvis Nexxus och Sexyhair.

Frisörerna på Honey  går ständigt på nya kurser för att hela tiden utvecklas som frisörer. I vårt newsroom skriver vi ständigt om våra utbildningar, mässor, erbjudanden och mycket mer.

Vi utbildar oss kontinuerligt och deltar i många frisörarrangemang såsom tävlingar, modevisningar och fotojobb för att ständigt förbättra företaget och vara en av dem ledande i branschen.

Vi vill att du som kund ska få uppleva det bästa inom hårvård och att Du ska känna dig trygg när du väljer oss.

Hos oss kan du få hjälp med det mesta. Vi utför alltid en noggrann konsultation där vi ger förslag, vad vi tycker du passar bäst i.

Enkla till avancerade klippningar med färgningar, hairextension, fest- och bruduppsättning. Varje brud vi får klä känner vi oss hedrade för. Vi genomför alltid en konsultation och har makeup- och omklädningsmöjligheter.

Jag som driver salongen heter Hani och har länge varit aktiv inom frisöryrket och har en god utbildning.
Vår filosofi är att ge våra kunder skräddarsydda frisyrer som ska vara lätta att sköta.
 Vi frågar och vi lyssnar. Ger förslag och feedback. Och vi är alltid ärliga. Det påminner jag alla mina frisörer om dagligen.

Om oss: Välkommen
bottom of page