top of page

Om oss

Modern frisörsalong i centrala Göteborg

Salong Honey är en ledande frisör i Göteborg med generösa öppettider och drop in. För oss är det viktigt att du som kund ska få uppleva det bästa inom hårvård och att du ska känna dig trygg när du väljer oss. 

Enkla till avancerade klippningar med färgningar, hårförläningar, fest- och bruduppsättningar samt barnklippningar är bara några av de tjänster som vi erbjuder. Hos oss kan du få hjälp med det mesta och vi utför alltid en noggrann konsultation där vi ger förslag på behandling utifrån dina behov. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd erbjuder vi nöjd kund garanti.


Vi utbildar oss kontinuerligt och deltar i många frisörarrangemang såsom tävlingar, modevisningar och fotojobb för att hålla oss uppdaterade och vara en frisörsalong i framkant. Våra produkter och verktyg är noga utvalda och vi använder oss av produkter som t ex Schwarzkopf, Milkshake och Lanza. Vi utför även slingor och färgningar med ekologiska och veganska produkter. 

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om färg, slingor eller de senaste trenderna. Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation. 

Om oss: Text

Nöjd kundgaranti måste påtalas inom två veckor från behandlingstillfället och åtgärdas inom tre veckor.


Avbokningsregler

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan bokad tid. Vid sen eller utebliven avbokning debiteras fullt pris enligt prislistan för den behandling som har bokats. Kontakta oss via mail eller telefon för avbokning. 

Drop in


Vi har alltid Drop in, 6 dagar i veckan. Ambitionen är att du inte skall få vänta mer än 15 minuter på din klippning. Vissa dagar har vi jättetryck på salongerna och då kan du skriva in dig på kölistan och utföra andra ärenden under tiden. När det sedan blir din tur så ringer vi upp dig. På detta sätt kan du använda väntetiden åt shopping!

Att tänka på innan färgbehandling 

Om Du ska göra en färgförändring, är det viktigt att Du kontaktar oss innan ditt besök i följande fall:

- Du vet om att du har ett mer tidskrävande hår eller ska göra en stor förändring, Mörk till ljus och tvärtom.
- Du har egen brunn eller badat i pool.
- Om du har använt dig av färgbomber.
- I fall du har använt sprayblond eller ekofärg i ditt hår.
- Om du har använt en så kallad Root Touch up. (Särskilt den turkosa flaska från Loreal.) En färgad spray som döljer din utväxt.
- Om du har ett väldigt långt, tjockt eller tidskrävande hår.

Det är viktigt att du hör av dig om något av dessa påståenden stämmer. Detta för att vi ska ha möjlighet att avsätta rätt tid till ditt besök.Information om hårvård för minderåriga

För ungdomar under 18 år ska målsmans tillstånd medhavas för att utföra en behandling. Vi använder starka medel och råder att konsultera med läkare om man tidigare varit känslig eller har funderingar om allergier. Vi anser en online- eller telefonbokning i förälders namn som intyg för att utföra en behandling. 

Under behandlingen gör vi en konsultation där frisör och kund diskuterar ett realistiskt resultat utifrån dina önskemål. Detta innebär alltså att vi på plats ser vad vi kan uppnå för att göra dig som kund så nöjd som möjligt. Under konsultationen informerar vi om behandlingen och hur den kommer att utforma sig. Är du under en budget rekommenderar vi att du upplyser oss innan behandlingen om detta. Hårvård och speciellt färgbehandlingar är svåra att ge ett exakt pris för. Alla behandlingar är individuella och vi gör vårt bästa för att nå dina önskemål till ett rimligt pris. Är du osäker på pris och ny kund hos oss kan du på drop-in tid göra en konsultation med oss för att få ett ungefärligt pris för just din behandling.  

Reklamation

Vi gör vårt allra bästa för att du som kund ska känna dig nöjd och trygg hos oss. Är du inte nöjd med din behandling vill vi att du kontaktar oss inom 7 dagar efter att behandlingen utförts. Vi vill gärna se och gå igenom håret för att få en överblick varför du blivit missnöjd. Vi erbjuder därefter en reklamationsbehandling där vi åtgärdar felet, behandlingen kan bokas senare så länge vi blivit kontaktade inom 7 dagar. Vi erbjuder antingen en ny behandling som reklamation eller 20% av tidigare bokad behandlings totala kostnad.

Hårfärgningsmedel och allergirisk
Läkemedelsverket och vi rekommenderar att personer under 16 år inte bör
färga håret. 
I länken nedan finner du information och rekommendationer kring 
hårfärgning. 
www.lakemedelsverket.se/harfarg

Observera att alla tider som vi har inte syns på onlinebokningen. Om du är ute efter någon speciell tid, ring oss på 031 - 43 10 50 när vi har öppet så hjälper vi dig. 

Om oss: Text
bottom of page