top of page
Salong: Galleri

Boka och Avboka

Säkerställer den bästa upplevelsen

Bokningspolicy

Boka och Avboka

Om Du ska göra en färgförändring, är det viktigt att Du kontaktar oss innan ditt besök i följande fall:

-Du vet om att Du har ett mer tidskrävande hår eller ska göra en stor förändring, Mörk till ljus och tvärtom.
-Du har egen brunn eller badat i pool.
-Om Du har använt dig av färgbomber.
-I fall Du har använt sprayblond eller ekofärg i ditt hår.
-Om Du har använt en så kallad Root Touch up. (Särskilt den turkosa flaska från Loreal.) En färgad spray som döljer din utväxt.
-Om Du har ett väldigt långt, tjockt eller tidskrävande hår.

Det är viktigt att Du hör av dig om något av dessa påståenden stämmer. Detta för att vi ska ha möjlighet att avsätta rätt tid till Ditt besök.

Coronaviruset Covid-19 info. För att du som kund ska känna dig trygg hos oss så är vi extra noggranna med renlighet på salongen. Här rengör och desinficerar vi verktyg och ytor efter varje kund och även byter klippkappor. Vi som är på plats och tar hand om dig är friska och vi i personalen som är sjuka stannar hemma.

 Du som är Vårdnadshavare ska alltid medverka på konsultationen om ditt barn vill göra en färgförändring innan sin 18-årsdag. Ansvaret på att detta följs ligger hos vårdnadshavaren.

Observera att alla tider som vi har syns inte på internetbokningen. Om du är ute efter någon speciell tid, ring oss på 031431050 när vi har öppet så hjälper vi dig. 

Avbokning av besök ska ske senast 24 timmar innan bokad tid (gäller ej för dig som har blivit sjuk eller i riskzonen för Covid-19). Vid sen eller utebliven avbokning debiteras enligt prislistan för den behandling eller klippning som har bokats upp. 
För mer info, fler klipp- och behandlingstider ring oss på tel: 031431050

Reklamation görs inom max 7 dagar efter ditt besök hos oss. Besök oss direkt på plats eller ring till salongen eftersom vi behöver bedöma och boka in rätt tid för att kunna åtgärda eventuella fel.

Det går inte att avboka din tid via mejl.
Vänligen ring till salongen honey istället. Läs mer om vår avbokningspolicy under vår prislista. 
Sena återbud och uteblivande debiteras

Mvh
Salonghoney fantastiska personal 

Salong: Policyer
bottom of page