1346234782938

Salong honey i Göteborg erbjuder ett brett utbud av behandlingar och nagelvård, som manikyr, pedikyr och nagelförlängning.
Genom att anpassa våra behandlingar efter dig som kund, ser vi alltid till att kunna erbjuda det bästa och senaste, vare sig det gäller klassiskt utseende eller modern design.
Luta dig tillbaka och lägg dina naglar i våra trygga händer.

Nagelvård
Hos Salonghoney i Göteborg kan du njuta av välgörande nagelbehandlingar som manikyr och pedikyr, personligt anpassade efter just din nageltyp. Vi kan erbjuda klassiska nagelbehandlingar, men även lyxigare spapedikyrer för när du vill bli lite extra fin.

Vi fixar nagelbanden, klipper, formar och polerar dina naglar samtidigt som du kan njuta av hand- och armmassage.

Nagelförlängning

När du vill ha en nagelförlängning, oavsett om det är till fest eller vardag, ska du alltid vända dig till Salonghoney i Göteborg. Med ett stort utbud av produkter kan du alltid lita på att du får det du vill ha. Vi kan erbjuda nagelförlängning i akryl och gelé med längd efter önskemål.

Vi kan erbjuda klassiskt naturlig design, men även glitter, franskt eller speciellt handritad design, allt beroende på vad du är ute efter.

 Genom att anpassa våra behandlingar efter dig som kund, ser vi alltid till att kunna erbjuda det bästa och senaste, vare sig det gäller klassiskt utseende eller modern design. Luta dig tillbaka och lägg dina naglar i våra trygga händer.
Dina naglar är ditt visitkort. Skäm bort dig med vardagslyx. Hos oss kan du göra allt från vårdande manikyr,Shellack, nagelförlängning, stärka dina naturliga naglar eller häftiga dekorationer. Vi utför behandlingar i både akryl och gelé.

Ett tydligt kvalitetstänkande genomsyrar hela vår verksamhet. Vi ser hela tiden till att hålla våra behandlingar uppdaterade och moderna. Genom att också använda skönhetsprodukter och vårdande produkter av högsta kvalitet, ser vi till att få bästa möjliga resultat från våra behandlingar. Trots hög kvalitet ser vi också till att hålla låga, konkurrenskraftiga priser på alla våra behandlingar och produkter