1346234782938

Välkommen in till bästa frisör i göteborg

Hårvård och frisörtjänster


Vi erbjuder det mesta inom hårvård. Priser för våra frisörtjänster finns att läsa mer om i vår prislista. Är du ute efter en frisörtjänst eller någon form av hårvård som inte finns med i vår lista?
Då är du välkommen att ringa oss på telefon 031 43 10 50.
Här ser ni några av de tjänster som Salong Honey erbjuder på salongen.
Klippning
Vi hjälper dig att hitta rätt frisyr och form. Tvätt och fön ingår i alla klippningar.
Hårfärgning
Vi arbetar för att få fram rätt färg, nyans och vilken färg/slingteknik som passar just dig bäst.
Permanent
Om du har svårt att få volym eller trött på ditt raka hår, så vore permanent något för dig. Vi permanentar hela håret eller partier för att få effekter.
Håruppsättning
Behöver du extra hjälp med en uppsättning så hjälper vi dig med de senaste trenderna inom håruppsättning. Utför även make-up om så önskas.
Löshår och hårförlängning
Vi jobbar med tapehår, microringar och keratinvax för löshår. Vi förlänger hår, gör förtjockning eller sätter i enstaka slingor som effekter.
KERANTINBEHANDLING/OLAPLEX
Gör ditt hår glansigt, frizz-fritt, lätthanterligt och levande utan plattänger och styling.
Keratinet är vårdande och skyddande
Varaktigt resultat som håller upp till 3-5 månader
Plockar fram  lyster i din nuvarande hårfärg.
Ger ett utslätande resultat (plockar ej bort lockar)
Behandlingen ska inte jämföras med rak- permanent, eftersom den inte plockar bort lockar, keratinet rekonstruerar istället håret genom att reparera och ge ett långtidsverkande resultat.
Enastående skydd
GKhair är det första och enda företaget som lyckats utnyttja skönhetsfördelarna med juvexin, som tillförs i håret i sitt naturliga tillstånd. Hair Taming System är konstruerat till att rekonstruera håret genom att reparera och ge ett långverkande konditionering och skydd. Till skillnad mot hydrolicerat keratin, är det livsviktiga aminosyrorna i juvexin intakta enligt behandlingen vilket återställer och behåller hårets ungdomliga vitalitet. De långa proteinkedjorna i juvexin är mycket likt hårets egna keratin. Juvexin kommer från fårull och utvinns genom en miljövänlig process.
Penetrerar och skyddar
Juvexin finns exklusivt i produkter från GKHair hår Taming System runt om i hela världen och består av en  speciell blandning av proteiner, optimerade för hår. Det behåller hårets naturliga egenskaper genomet att skapa ett skydd i varje hårstrå. Håret rekonstrueras från insidan och ut till hårets fjällskikt och skyddar mot skadliga UV-strålar, föroreningar, kemiska behandlingar, skador från daglig schamponering och styling.
Perfekt för alla sorterare hår
Hair Taming System med juvexin är konstruerat till att reducera frissighet, ge glans och göra håret mer lätthanterligt. Det kan appliceras över alla kemiska behandlingar, som färg, slingor, intensivtoningar och blekning. I obehandlat hår kommer resultatet att förbättras efter varje behandling.
De närande effekterna fortsätter hemma med en linje av Juvexin baserade After Care produkter (shampoo, balsam, leave in conditioners och serum) utvecklade för att förlänga effekten av behandlingen och att håret fortsätter att se vackert ut.