1346234782938

Fransförlängning


Fransförlängning är för dig som vill ha perfekta fransar utan ansträngning. Efter behandling krävs ingen mascara och du kommer att få en fylligare fransrad som gör dina ögon mer attraktiva.

Fransarna är så skonsamma att de kan bäras av alla, även de med linser eller glasögon. Vi på Salong Honey erbjuder alla typer av storlekar för att forma dina fransar till perfektion.
Fransarna beräknas hålla upp till 3-5 veckor. Tiden varierar beroende på vart din frans befinner sig i sin utväxtfas. Vi tappar naturligt 1-2 fransar om dagen som växer i en ny fas, franscykeln går över ca 2 månader.
Fransförlängning rätt utförd sliter inte på dina naturliga fransar. Vi använder “singles” vilka fästs på varje egen färdigväxt frans.
Inför behandling

Tvätta fransarna kvällen innan. Undvik oljebaserade produkter i närheten av fransarna. Tvätta fransarna noggrant efter sminkborttagning.

För bästa hållbarhet bör du inte gnugga ögonen samt undvika att sova med huvudet ner i kudden. Det kan orsaka att fransarna trasslar ihop sig eller bryts. Dra aldrig av en lösfrans!
En avryckt lösfrans skapar glapp och skadar dina naturliga fransar. Boka en tid hos oss så tar vi bort dem korrekt.
Nytt hos oss är påfyllning av de undre fransarna för att ytterligare öppna upp ögonen. Dina ögon får en elegant intensitet som ger en naturligt vacker inramning.

Trådning

Har du provat hårborttagning med tråd?

En eftertraktad hårborrtagningsmetod som används på de hetaste salongerna i såväl New York som Stockholm. Det är dock många ställen som inte kan erbjuda tjänsten, eftersom kompetensen inte är så utbredd i Sverige än.

Trådning är skonsam mot huden och orsakar inte inåtväxande hårstrån, i samma omfattning som en del andra metoder. Likväl är det en effektiv metod som ger ett mycket bra resultat.

Att ta bort hår med en tunn speciell tråd är egentligen inget nytt, men har inte upptäckts på allvar i västvärlden förrän under senare år. Metoden har dock använts i Mellanöstern, sedan urminnes tider. Genom att använda en korsad tråd, dras håren snabbt och lätt upp från roten. Det gör också att det tar längre tid innan håret växer ut igen, än genom en del andra hårborttagningsmetoder.

Genom trådning ansar man snyggt, snabbt och lätt dina ögonbryn, överläpp eller annat hår i ansiktet.

Till skillnad från rakning som ger grövre hår, vaxning som rycker små kärl från huden och pincetten där enstaka hårstrån dras ut, kan tråden dra bort en hel rad, vilket resulterar i en jämnare linje.

Håret dras från roten och efterlämnar en mjuk och len yta kvar, Resultatet är mer varaktigt än t.ex rakning/slipning och du slipper stubb då hårstrået växer ut mjukare och glesare än tidigare.

Trådning är ett alternativ för de med känslig hy, eftersom det översta hudlagret inte skalas bort.
 trådning sätter igång blodcirkulationen och ger en peelingkänsla vilket har positiv effekt på huden.

Enligt många, en mindre smärtsam metod av hårborttagning.
Med trådning kommer man åt område som inte är lätt att komma åt med vax
Tråden avlägsnar hela hårstrået från roten, utan att skada roten eller att stimulera återväxten.

När man avlägsnar hår med tråd regelbundet, slutar stråna partiellt att växa och återväxten blir långsammare.
Threading är ett vänligare , mildare version av vaxning. Den färdiga produkten är också mindre irriterande och snyggare än hår vaxning

Prova! Du kommer inte att ångra dig.